Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η συνέλευση τελείωσε, ο αγώνας συνεχίζεται...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια τακτική συνέλευση των μελών της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή συναδέλφων από την Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κ.Μακεδονίας.
Τις θέσεις της ΝΕΣΠΑΑ στην συνέλευση εξέφρασε ο συνάδελφος Ιωάννης Γραμμένος, μέλος  των ΔΣ  ΠΟΑΞΙΑ και ΕΑΚΜ, ο οποίος μεταξύ άλλων πρότεινε στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης την θέσπιση κινήτρων (ειδικό επίδομα, δικαίωμα επιλογής υπηρεσίας μετά τριετή παραμονή)  στους Διοικητές καίριων Αστυνομικών υπηρεσιών, την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων του ΔΣ της Ένωσης εναλλάξ στην έδρα και την περιφέρεια και την παραχώρηση χώρων πρώην στρατοπέδων για την εγκατάσταση Αστυνομικών υπηρεσιών καθώς και άλλων δημόσιων υπηρεσιών που θα έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση πόρων αλλά και διευκόλυνση των πολιτών.
Η ΝΕΣΠΑΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, των Ομοσπονδιών μας, στην Αθήνα, την προσεχή Τετάρτη  και ώρα 5 μ.μ. 
Η συνειδητοποίηση της πραγματικής μας θέσης στην κοινωνία και η συλλογική μας δράση είναι οι αναγκαίες προϋποθέσεις για να υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις οικογένειες μας.
O ΑΓΩΝΑΣ για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, συνεχίζεται...


ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
 και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου