Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΤΑΣΗ για επέκταση επιδόματος

Προς ΠΟΑΞΙΑ

Όπως είναι γνωστό, με το νέο μισθολόγιο οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές (ορίζονται συγκεκριμένα ποιες)    δικαιούνται επίδομα 100 ευρώ, ακόμα και οι αποσπασμένοι σε αυτές τις περιοχές.
Από την έξαρση του μεταναστευτικού - προσφυγικού ζητήματος και έπειτα αποσπάται μεγάλος αριθμός συναδέλφων (ΥΑΤ - ΟΠΚΕ) από την Κ.Μακεδονία,
την Αθήνα κ.α., για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών, όχι όμως άνω του ενός μηνός, που να δικαιολογεί την καταβολή του ανωτέρω επιδόματος.
Προτείνεται στην ΠΟΑΞΙΑ να προωθήσει το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων αυτών για καταβολή του ανωτέρω επιδόματος, κατά το ήμισυ ή ολόκληρο αν οι μέρες πλησιάζουν το μήνα (αναλογικά)
Να σημειωθεί δε ότι οι περισσότεροι από τους προαναφερόμενους
συναδέλφους, μέσα στο έτος θα μεταβούν σε ακριτικά νησιά 2, 3 ή και 4 φορές (συνολικά ξεπερνούν τους 2 μήνες), αφήνοντας πίσω σοβαρές οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις.
Θεωρούμε ότι η πολιτεία με τη καταβολή ακόμη και αυτού του μικρού χρηματικού ποσού, θα δείξει την ευαισθησία της για αυτή τη κατηγορία των αστυνομικών που είναι στη πρώτη γραμμή υπεράσπισης των συμφερόντων της πατρίδας μας.


ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου